Voorbeelden van nieuwsbrieven

Bedrijfskring Zeewolde

De Bedrijfskring Zeewolde behartigt de belangen van het Zeewolder bedrijfsleven, en de leden in het bijzonder. Hiervoor heeft men zitting in diverse overlegorganen zoals het SEOZ (Stuurgroep Economisch Overleg Zeewolde), het bestuurlijk overleg met de Gemeente Zeewolde, Provinciale overlegstructuren, VNO-NCW, KvK etc. Via de digitale nieuwsbrief informeert met de achterban regelmatig over de ontwikkelingen en uitkomsten van de contacten en over allerhande bedrijfseconomische zaken..

Bekijk de website van de Bedrijfskring Zeewolde 

Bosa ventilatoren

Bosa levert met een team enthousiaste medewerkers ventilatoren 'op maat'. Grote afnemers van de industriële ventilatoren van Bosa zijn o.a. de voedings-, bewaar-, verpakkings- en luchtbehandelingindustrie.

Bekijk de website van Bosa 

Elle A Womans Lifestyle

Sinds 1995 runt Zwanette Schimmel, met haar team van mode-adviseuzes, met veel enthousiasme en passie, Elle, a Woman's Lifestyle. Mode is hier beleving, emotie, gevoel en gastvrijheid ! Elle, a Woman's Lifestyle volgt voor u het modebeeld op de voet en u treft bij ons altijd de meest recente damesmode collecties van o.a. Josephine&co, Cambio, Sylver, Rosner, Elisa Cavaletti, Gerry Weber, Indies, Expresso, Uno Due en vele andere topmerken.

Bekijk de website van Elle 

Van Gestel Optiek

Van Gestel, de optiekzaak voor kwaliteit en fashion in het Gooi is al sinds 1924 een begrip in Hilversum en omstreken. Ze zijn toonaangevend op het gebied van designmonturen & zonnebrillen.

Bekijk de website van Van Gestel Optiek 

Health Centre Zeewolde

Iedereen kan 7 dagen per week bij Health Centre Zeewolde terecht voor verantwoord trainen onder deskundige begeleiding van één van de instructeurs, individueel of in groepsverband. Naast de reguliere fitness activiteiten kunt u ook op het gebied van gezondheid en topsportbegeleiding bij het bedrijf terecht. Men werkt samen met een fysiotherapiepraktijk en een landelijk bekende diëtist waardoor men over zeer veel extra kennis beschikt op beide gebieden.        

Bekijk de website van Health Centre Zeewolde 

Jochem voor ogen

Jochem voor ogen bestaat sinds 1972, eerst onder de naam Jochem van Zanten Optiek, sinds 2006 onder de huidige naam. Een volledig zelfstandig bedrijf, dat continue in ontwikkeling is.

De doelstelling is om mensen zo maximaal scherp of comfortabel mogelijk te laten kijken en daarnaast er zo mooi mogelij uit te laten zien.

Bekijk de website van Jochem voor ogen 

Restaurant "De Klink"

Restaurant "De Klink" bestaat sinds 1969 en staat tot op heden in haar oorspronkelijke vorm. Van een watersportsteunpunt in de beginjaren '70, uitgegroeid tot een volwaardig restaurant met daarbij een jachthaven en chaletpark.

Het restaurant en terras liggen aan het Veluwemeer, de doorvaar route van noord en zuid Nederland, hierdoor zijn er vele vaarbewegingen waar te nemen, zodat iedere dag weer anders is.

Bekijk de website van De Klink 

Modelin Lingerie

Lingerie Modelin, de speciaalzaak in Zeewolde voor lingerie, nachtmode, loungewear, ondermode voor dames en heren, badmode, beenmode en sportlingerie.

Bekijk de website van Lingerie Modelin 

Sportique Zeewolde

Al sinds 1987 brengt Sportique een uniek concept met een grote sportspeciaalzaak, aangesloten bij Sport 2000. Sportique voert een breed assortiment voor verschillende sporten, waaronder voetbal, hockey, tennis, running, wintersport, bad en beach. Naast de bekende merken als Nike, Adidas en Puma voeren ze o.a. Grays, Dita, Asics, Luhta, K Swiss en Napapijri.
Maar Sportique is meer. Een prachtige modewinkel waar u als eerste kennis maakt met de modetrends van het nieuwe seizoen. U vindt bij Sportique onder andere de merken Sandwich, Summum, Dept, Maison Scotch, Transfer en Fred de la Bretonière. 

Bekijk de website van Sportique Zeewolde 

Tekst Op Maat

Schrijven kan (bijna) iedereen. Goed schrijven is een ander verhaal. Tekst op Maat verstaat dat vak.

Eigenaar Bert Mol heeft zijn sporen verdiend in de dagblad- en bedrijfsjournalistiek. NOS, Ministerie van Defensie, uitgever vdbj_ (Rabobank, Schiphol), Van Wijnen en Pouw Automotive Groep kennen de kwaliteiten van Tekst op Maat.


Bekijk de website van Tekst op Maat 

Het Tuinhuis

Winkelen in landelijke sfeer.
Het Tuinhuis is een sfeervolle winkel voor exclusieve huis en tuindecoraties. De Finse houtbouw winkel is in november 1999 geopend en geeft volop inspiratie voor eigen huis en tuin. Er wordt steeds gewerkt aan vernieuwing en verbetering. Zo zijn er binnen leuke kamers gebouwd waar alle artikelen mooi staan gepresenteerd. Één in bijvoorbeeld keukensfeer en de andere in woonkamersfeer. De presentatie en collectie wordt snel weer ververst zodat er altijd weer iets nieuws is te zien.

Bekijk de website van Het TuinhuisWoningstichting Putten

De belangrijkste taak van Woningstichting Putten is het bieden van huisvesting aan diegenen die hier vanuit financiële of sociale omstandigheid niet zelf toe in staat zijn. Men wil er voor blijven zorgen dat deze groep mensen in een goede, voor hen betaalbare woning kan wonen in een prettige woonomgeving. Daarnaast vindt Woningstichting Putten het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige woondiensten te kunnen bieden aan diegenen die bewust voor het huren kiezen.

Bekijk de website van Woningstichting PuttenWoonpalet Zeewolde

Woonpalet is sinds de oprichting van de gemeente Zeewolde in 1984, dé lokale woningcorporatie in Zeewolde. Inmiddels beheren we ruim 1.900 huurwoningen in de gemeente.

Bekijk de website van WoonpaletLOKO Mailservice is een dienst van LOKO

Top     Home     Nederland ICT voorwaarden     Sitemap     Contact