Enkele voorbeelden van nieuwsbrieven

Bedrijfskring Zeewolde

De Bedrijfskring Zeewolde behartigt de belangen van het Zeewolder bedrijfsleven, en de leden in het bijzonder. Hiervoor heeft men zitting in diverse overlegorganen zoals het SEOZ (Stuurgroep Economisch Overleg Zeewolde), het bestuurlijk overleg met de Gemeente Zeewolde, Provinciale overlegstructuren, VNO-NCW, KvK etc. Via de digitale nieuwsbrief informeert met de achterban regelmatig over de ontwikkelingen en uitkomsten van de contacten en over allerhande bedrijfseconomische zaken..

Bekijk de website van de Bedrijfskring Zeewolde 

Bosa ventilatoren

Bosa levert met een team enthousiaste medewerkers ventilatoren 'op maat'. Grote afnemers van de industriële ventilatoren van Bosa zijn o.a. de voedings-, bewaar-, verpakkings- en luchtbehandelingindustrie.

Bekijk de website van Bosa 

Van Gestel Optiek

Van Gestel, de optiekzaak voor kwaliteit en fashion in het Gooi is al sinds 1924 een begrip in Hilversum en omstreken. Ze zijn toonaangevend op het gebied van designmonturen & zonnebrillen.

Bekijk de website van Van Gestel Optiek 

Jochem voor ogen

Jochem voor ogen bestaat sinds 1972, eerst onder de naam Jochem van Zanten Optiek, sinds 2006 onder de huidige naam. Een volledig zelfstandig bedrijf, dat continue in ontwikkeling is.

De doelstelling is om mensen zo maximaal scherp of comfortabel mogelijk te laten kijken en daarnaast er zo mooi mogelij uit te laten zien.

Bekijk de website van Jochem voor ogen 

Modelin Lingerie

Lingerie Modelin, de speciaalzaak in Zeewolde voor lingerie, nachtmode, loungewear, ondermode voor dames en heren, badmode, beenmode en sportlingerie.

Bekijk de website van Lingerie Modelin 

Woningstichting Putten

De belangrijkste taak van Woningstichting Putten is het bieden van huisvesting aan diegenen die hier vanuit financiële of sociale omstandigheid niet zelf toe in staat zijn. Men wil er voor blijven zorgen dat deze groep mensen in een goede, voor hen betaalbare woning kan wonen in een prettige woonomgeving. Daarnaast vindt Woningstichting Putten het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige woondiensten te kunnen bieden aan diegenen die bewust voor het huren kiezen.

Bekijk de website van Woningstichting Putten 

Woonpalet Zeewolde

Woonpalet is sinds de oprichting van de gemeente Zeewolde in 1984, dé lokale woningcorporatie in Zeewolde. Inmiddels beheren we ruim 1.900 huurwoningen in de gemeente.

Bekijk de website van WoonpaletMeer weten of een afspraak maken? Klik hier of bel 036-5219320


LOKO Mailservice is een dienst van hallo,

Top     Home     Algemene voorwaarden     Contact