LOKO Mailservice: de kracht van e-mailmarketing

LOKO Mailservice, de nieuwsbriefservice, speciaal voor het MKB

De nieuwsbrief service van LOKO is speciaal bestemd voor kleine en middelgrote bedrijven. Een full ser­vice marketingplatform voor het laten maken en verzenden van digitale nieuwsbrieven via e-mail. Een no-nonsense, maar wel geavanceerde e-mailmarketing service waarmee u de loyaliteit van uw klanten verhoogt en dus uw verkopen stimuleert. 

 •  LOKO Mailservice is direct inzetbaar
 •  U heeft geen technische kennis nodig
 •  Professionele vormgeving
 •  Zorgeloze communicatie
 •  Vast bedrag per maand
 •  Geen verborgen kosten

Gemakkelijk, eenvoudig en snel: een nieuwsbrief maken

U hoeft niet te beschikken over bijzondere computervaardigheden, want wij nemen het werk graag voor u uit handen. U levert de adressen, teksten en afbeeldingen aan en wij creëren in korte tijd uw e-mailmarketing campagne en verzorgen de verzending. Het beheer van de e-mailadressen van uw klanten, incl. het aan- en afmelden regelen wij voor u.  Als gebruiker heeft u een eigen online account waarin u zelf de statistieken van uw mailings kunt inzien. Daarnaast kunt u, na het verzenden van de mailing, een uitgebreide rapportage downloaden. 
U ziet precies wie uw mailing ontvangt, leest en op welke items geklikt wordt:

Weergave van de Loko MailService statistiek per mailing.

LOKO MailService levert u direct een aantal interessante voordelen op:

 • Uw nieuwsbrief is gewenst. In tegenstelling tot andere media worden e-mail campagnes uitsluitend en alleen met toestemming en op verzoek verzonden.
 • Persoonlijk en relevant. E-mail marketing biedt bij uitstek verregaande mogelijkheden om de boodschap af te stemmen op een individuele en actuele situatie en wordt verzonden binnen een voor de ontvanger relevante interesse- of affiniteitsgroep.
 • Actuele berichtgeving. De doorlooptijd van een e-mailcampagne (van concept tot uitvoering) bedraagt in de regel twee tot drie dagen.
 • Het resultaat is snel inzichtelijk. U kunt vrijwel onmiddellijk respons verwachten en de campagne al binnen enkele dagen evalueren.
 • Meetbaar. De campagneresultaten zijn op ieder niveau te analyseren en worden overzichtelijk gerapporteerd. De kosten en opbrengsten kunnen zodoende makkelijk in kaart worden gebracht.
 • Effectief. E- Marketing is vele malen effectiever dan bijvoorbeeld het adverteren via een banner als het gaat om het genereren van bezoek aan uw website. Banners leveren gemiddeld een doorklikratio van minder dan 0,5 % op, terwijl ‘opt-in’ e-mail campagnes gemiddelden halen van 10-15% en in sommige gevallen zelfs tot 50%.
 • Efficiënt en kostenbesparend. De kosten van digitale nieuwsbrieven zijn vele malen lager dan traditionele Direct Marketing, en dat terwijl de respons veel hoger is.
 • Favoriet. Diverse onafhankelijke onderzoeken tonen aan dat gewenste commerciële e-mail berichten het meest gewaardeerd worden van alle vormen van direct marketing.
 • Uitgebreide testmogelijkheden. Om de effectiviteit van een campagne te maximaliseren, biedt e-marketing de mogelijkheid om een campagne vooraf in een klein volume grondig op verschillende selectiecriteria te testen.

E-mailmarketing speciaal voor het MKB

E-mailmarketing is één van de snelst groeiende marketingmiddelen. Het aandeel van e-mailmarketingbudgetten groeit ieder jaar met 10% of meer. En dat is niet zonder reden. E-mailmarketing is namelijk de meest efficiënte en doeltreffende manier om uw klanten en prospects te benaderen. Het is goedkoop, snel, interactief en meetbaar.

LOKO Mailservice is speciaal bestemd voor kleine en middelgrote bedrijven. Een full service marketingplatform voor het laten maken en verzenden van e-mail nieuwsbrieven. Een no-nonsense, maar wel geavanceerde e-mailmarketing service waarmee u uw klant loyaliteit verhoogt en uw verkopen stimuleert.

Gemakkelijk, eenvoudig en snel

U hoeft niet te beschikken over bijzondere computervaardigheden, want wij nemen u het werk graag uit handen. Op uw aangeven creëren wij in korte tijd uw e-mailmarketing campagne en verzorgen de verzending. Het beheer van de e-mailadressen van uw klanten, incl. het aan- en afmelden regelen wij voor u.  Als gebruiker heeft u een eigen online account waarin u zelf de statistieken van uw mailings kunt inzien. 

Wat kost het?

LOKO Mailservice biedt u al een full-service contract aan vanaf EUR 115 per maand. Neem contact met ons op voor de actuele prijzen. 

Meer weten of een afspraak maken? Klik hier of bel 036-5219320


LOKO Mailservice is een dienst van hallo,

Top     Home     Algemene voorwaarden     Contact